



Timetable Motocross European Championship Sidecar and Quadcross of European Nations

<u>Friday</u>	
1st Circuit Control	15:00
Technical Control + Verification	14:00 - 19:00
Meeting with the Organizer	17:00
2nd Circuit Control (if nessesary)	18:00

<u>Saturday</u>	
Technical Control and Verification	07:15 - 07:45
First Jury Meeting	08:15
Riders Briefing	08:45

For Quad and Sidecar Free Practise, the National teams will be put into groups 1 and 2 as a complete team. Groups 1 and 2 will be determined by ballot.

Free Practise Sidecars Group 1	(max 10 National teams = 30 Si	decars)
	(30 minutes)	09:15 - 09:45
Start Practise Sidecars Group 1		09:50 - 09:55
Free Practise Quads Group 1	(max 10 National teams = 30 Q	uads)
	(30 minutes)	10:05 - 10:35
Start Practise Quads Group 1		10:40 - 10:45

Track maintenance/watering

Free Practise Sidecars Group 2	(max 10 National teams = 30 Sidecars)	
	(30 minutes)	11:10 - 11:40
Start Practise Sidecars Group 2		11:45 - 11:50
Free Practise Quads Group 2	(max 10 National teams = 30 Quads)	
Triee Practise Chaos Group /	max in Manonal learns – 30 Chaosi	
1 100 1 1dolloo ddado Group 2		10.00 10.00
Start Practise Quads Group 2	(30 minutes)	12:00 - 12:30 12:35 - 12:40

Track maintenance/watering/Lunch break

The order for the Quads and Sidecars to go to the starting gate for the Qualifying races will be determined by ballot (seperate ballot for each race) Group A rider is the first rider on the entry form, Group B rider is the second rider on the entry form and group C rider is the third rider on the entry form. Changing of Groups is forbidden!

Waiting Zone closes Sighting lap Qualifying race group A Sidecars	(20 min + 2 laps)	13:15 13:30
Waiting Zone closes Sighting lap Qualifying race group A Quads	(20 min + 2 laps)	14:00 14:15
Waiting Zone closes Sighting lap Qualifying race group B Sidecars	(20 min + 2 laps)	14:45 15:00
Waiting Zone closes Sighting lap Qualifying race group B Quads	(20 min + 2 laps)	15:30 15:45
Waiting Zone closes Sighting lap Qualifying race group C Sidecars	(20 min + 2 laps)	16:15 16:30
Waiting Zone closes Sighting lap Qualifying race group C Quads	(20 min + 2 laps)	17:00 17:15
Second Jury Meeting		18:00



Timetable Motocross European Championship Sidecar and Quadcross of European Nations



Sunday

Warm up Sidecars first 50% of Qualified teams riders Warm up Sidecars second 50% of Qualified teams riders	(15 minutes) (15 minutes)	08:00 - 08:15 08:25 - 08:40	
Warm up Quads first 50% of Qualified teams riders	(15 minutes)	08:50 - 09:05	
Warm up Quads second 50% of Qualified teams riders	(15 minutes)	09:15 - 09:30	
Opening Ceremony 09:45 - 10:30			

Track maintenance/watering

Waiting Zone closes Sighting lap First race Sidecars (group A and B)	(25 min + 2 laps)	10:45 11:00
Waiting Zone closes Sighting lap First race Quads (group A and B)	(25 min + 2 laps)	11:45 12:00
Waiting Zone closes Sighting lap		12:45
second race Sidecars (group B and C)	(25 min + 2 laps)	13:00

Track maintenance/watering/Lunch break

3rd Jury Meeting	immediatly after Price giving Ceremony	
Price giving ceremony:	immediatly after last race	
Waiting Zone closes Sighting lap First race Quads (group A and C)	(25 min + 2 laps)	16:15 16:30
Waiting Zone closes Sighting lap Third race Sidecars (group A and C)	(25 min + 2 laps)	15:15 15:30
Waiting Zone closes Sighting lap Second race Quads (group B and C)	(25 min + 2 laps)	14:15 14:30